Selasa, 7 April 2009

tea bag kick the eyes bag out

ni nak cite kat korang petua yg saya baru cuba dan agak berkesan. korang ade 'eyes bag' atau lingkaran bawah mata x? saya ade ok. ni kesan sleep disorder yang saya alami bertahun dah. lagi satu sebab saya pemakai cermin mata.

saya ade bace petua ni tapi x ingt magazine mana. mlm semalam saya cuba petua tuh. hasilnya agak memberangsangkan.

so meh saya nak habaq mai petua nak hilangkan 'eyes bag' tersebut. first korang amik tea bag a.k.a uncang teh yang dah dikembangkan dlm air panas ataupun dah digunakan untuk buat teh 'o' panas. masukkan dlm freezer. kalo nak effect bagus, biar la sehari semalam dlm freezer tuh. pastu korang bawa kuar dan letak kt mata korang. kasi tekan2 mata korang ngn tea bag tuh. buatlah selama beberapa minit howkey.

tuh aje petuanye. sile la cube kalo rajen ;p

3 ulasan:

ciare (^_^)v berkata...

mlm ni jugak aku cuba...alaa tp kena simpan dlm freezer smlm eh..kalo cmtu mlm ni wat teh O smpai pgsan pastu sok mlm bleh buat rawatan eyes bag ;)

lina berkata...

wat jgn wat. ko ade eyes bag ke? mcm xde je.

ciare (^_^)v berkata...

adalah lina. baru2 ni baru aku pasan :(