Selasa, 3 Mac 2009

peringatan utk org pengurusan

wah! sgt serius bunyinye. memang serius pun. sy bukan nak ckp ape but kalo sesape yg keje menguruskan urusan kewangan kt mane2 company, plz la jgn buat mcm org yg uruskan cek saya mengajar kt sebuah kolej swasta taun lepas. dh 4 bulan sy claim tapi smpai sekarang, nan ado.

yg x enaknye, hanya org tersebut je uruskan cek tersebut. dh la slalu cuti. kalo call, dia xmau angkat. kalo angkat dia letakkan phone, xpun dia pas2 kt department len. sgt keji perbuatan anda itu. x baik tau.

tapi ni la urusan yg paling teruk kt dunia yg pernah sy alami. sy xnk burukkan lebih2 sbb kolej tersebut kepunyaan org sebangsa ngn sy. agipun bukan salah owner kolej tuh. cume pekerja2 bawahan yg xreti menghargai niat murni seorg prof yg kurang upaya utk membantu menaikkan mutu pendidikan negara.

3 ulasan:

rosealley berkata...

setuju ngan ko, selfish, memfish, hemfish lah org kewangan yg xpk pasal org lain xde duit nih, mmg hampeh tau:(

pandangdenganmatahati berkata...

semoga die diampuni tuhan atas perbuatannya

lina berkata...

rose---> aku dh bg nasehat kaw2 tadi. suh wat keje molek2 sket. x baik wat mcm tuh =(

muni ---> sape yg patut diampuni tuhan tu? mungkin bukan aku sorg yg je mengalami masalah ni. yelah 4 bulan punye payment ko bygkan org betul2 terdesak duit n ade anak2 nak bg mkn . dh la ekonomi down skrg. aku nye claim tuh before krisis ekonomi agi =(