Sabtu, 3 Oktober 2009

kisah kami I

hiks malu nak cite. tapi nak letak kat belog gak takut nanti makin lame makin lupe pulak. saya ni bukan makin mude ;p

bukan nak tiru sesiapa. setiap orang ade kisah masing2 kan. jadi tak mungkin kisah kita same. ok enuf.

kisah mulenye begini... dalam tahun 2005 macam tuh, saya nih jatuh chenta gile ngan lagu2 Muse.tambah2 lagu 'unintended'. frankly, tuh la 1st time saya mengenal Muse.tambah2 kan.. bile tgk vclip konsert diorang yang live, yang main instrument tak hengat tuh.perghhh! meruntun jiwa raga betul la. dalam hati, i wish that someone can play the song for me with guitar.

time tuh hot ngan friendsternye so dlm profile tuh kate saya mencari orang yang pandai main gitar.hiks hiks.. gile tak tahan. dlm bape minggu ade orang nih add kt friendster. sbb kwn pade kwn, jadi saya accept la. then a week or two mcm tuh, i got missed call from no yang tak dikenali. saya tanye geng 'puteri 7', masing2 tak tau. tapi ciare, ko ingat tak ko cakap 'tuh safa kot. kawan si ****'.

pastuh tak ingat dah mcm mane we started sms each other. from sms, calling2 pulak. borak punye borak, dia ni pandai main gitar rupenye. the 1st song dia mainkan untuk saya was 'unintended'. betul2 perfect timing la.

erm.. cukup la dulu. nantikan kisah seterusnya. x best la kasi cite semua skali terus ;p

7 ulasan:

dd dudu berkata...

ok lepas tu?
ngeee aku pun da lupe2 siket kisah perkenalan korang siu siu

lina berkata...

tunggu................

mun-e berkata...

eh? ooo.. gitu ke? berlainan ngan apa yg aku tau sebelum ni.. hehe

ciare (^_^)v berkata...

ingat ingat. harus aku ingat :)

bila dipikir2....rupanya pertemuan aku dgn **** adalah utk menemukan kamu berdua. alhamdulillah ^__^

muni: ape yg ko tau sblm ni?? haha

lina berkata...

mune---> ape yg ko tau sebelum nih ey? eagernye nak tau ;p

ciare ---> ciare, jangan la ckp mcm tuh ciare. but thanks to u two.

ciare (^_^)v berkata...

hehe..tak ape...aku sntiasa bpikiran +ve skang =D

nyway ko kena kawen jgk dgn Din. kalo x sia2 je usaha kami ^___^

haha :p

lina berkata...

ciare---> jodoh tuh rahsia Allah. doakan terbaik untuk kami ;p