Khamis, 22 Oktober 2009

*huh issue,issue,issue...

salam to all friends.

baru2 ni saya macam sangat sedih sampai feel like x mau sambung dah kisah kami tuh. sorry gals, saya rase macam semangat tuh ilang. amik mase bape ari untuk saya bertenang and now saya sudah rase ok.

saya buat kisah tu untuk ceritakan MY HAPPY LIFE WITH THE GUY I LOVE. mungkin dalam cite tuh ade watak2 tempelan. but, saya memang niat dari awal takkan mention nama orang2 yang terlibat. tak payah risau. tak de pun nak meruntuhkan masjid ke hape. tapi terpulang la orang tuh sendiri nak cite kisah dia kat komen saya. saya tak halang. itu hak masing2. anda bebas untuk komen pape pun. cume saya la kene limitedkan cite saya untuk jaga hati orang lain.kadang2 fikir. it's fair for me? hati kawan,kena la jaga. kawan tak jaga hati kite tak pe.

ok, enuf. saya just cite ape yang buat saya sedih sangat2. tu je. sorry kalo saya yang salah.

5 ulasan:

surney hasniey berkata...

memang penat nak jaga hati orang...fuh.. :(

mun-e berkata...

uiks. salah faham jer ni. lina takde niat nak runtuhkan masjid org. org tu pon xde kate lina nak runtuhkan masjid die kan kan..

salah faham jer ni.. :)

pestisid berkata...

a'a salah faham je nih. tetibe sy nak gigih komen takut lina kecik ati gak komen saya tu. lina ko jgn kecik2 ati tau, nnt kalau kecik ati susah nak idup, sebab ati kecik sangat. ooo sorry merepek2.lina, cheers! cpat update kisah percintaan...

ciare (^_^)v berkata...

sorry eh lina. dah baca 'email my heart' blom? cheer up okek. aku yg bersalah T____T

dd dudu berkata...

lina cheer up :D