Khamis, 18 Jun 2009

sebelum umur saya menginjak setahun lagi

salam kawan2. blog saya ni memang dah bersawang dah. penyakit malas nak hapdet melanda. tambah lak bz ngan persiapan majlis perkahwinan pak chu saya. pastu tambah lak tension mension ngan perangai beberapa orang. idup saya ni macam suram sket so tuh yang berpanjangan x hapdet tuh.

hehe arini 18 jun 2009, kirenye ari last berumur 24 tahun. jadi kne la saya menghayati ari ni tul2. tapi nak menghayati mcm mane la sangat. ade masalah besar tengah melanda. tapi hopefully by this weekend, semuanya setel. kalo x setel jugak, saya merajuk balik KL.

waaaaaaaaaaaaaaaa.. ape bende yang saya duk bebel nih. huk huk =( sekadar meluahkan perasaan tapi terpaksa cite bertapis-tapis.

4 ulasan:

surney hasniey berkata...

alaaa...tak payah tensen2..hidup memang penuh dugaan, baru la kita akan dapat pengalaman...so juz chill ye! (^,^)

Think positive! ;p

ciare (^_^)v berkata...

linaaa happy belated besday

soriii lambat wish..idup aku tunggang langgang sket dlm 3 mggu ni..ko tau kan ayah mertua aku meninggal T____T

apa2 pon enjoy your 25th birthday =D jgn nakal2 yeay :)

faizah berkata...

Lina.. selama ni aku kenal ko sebagai seorang yang selamba, n happy go lucky. maybe ko jarang nak tunjukkan masalah ko.

anyway dont stress up, kawen je cpt2.. hilangla stress tu, hehe

lina berkata...

haceni -->thanks haceni =) yes dear, we have to think +ve

ciare -->thanks ciare =)

kak long --> kawen ilang stress ey? ;p