Jumaat, 12 Jun 2009

nasi goreng kampung tepi library yang best

pas murung 1-2 ari sbb nyesal berbelanja di body shop dengan dashyatnye, saya ari2 lepak kat library. rase mcm best pulak library nih time malaysia tengah panas2 nih. aircond dia memang sejuk gile la. nyaman rasenye.

dah lepak library, saya pun makan area2 situ je. tepi library ni ade 1 kafe. ari 1st saya order nasi goreng kampung, ayam tandoori. nasi goreng kampungnye sangat2 best. rupe2nye dah lame jadi bualan budak UPM. saya je yang baru tau sbb dah lame x makan situ.

2nd day saya makan agi nasi goreng kampung tuh. sedaaap seh tambah2 kalo minum ngan teh tarik. perghh!! tangkap leleh ;p

3rd day dah x gi library sebab kne balik umah nak amik barang2 nak gi johor. huhu.. sekarang nih rindu kat nasi goreng kampung tersebut.

2 ulasan:

rosealley berkata...

siap promote kat aku tu, tapi nak try gak ar, huhuuu, xtau bile lak

surney hasniey berkata...

em...lama giler ah tak gi upm..huu...bz jerk!huu..