Jumaat, 14 November 2008

quote of the day

"jika kita berkawan dgn penjual minyak wangi pasti kita terkena percikan
minyak wanginya dan jika kita berkawan dgn tukang besi pasti kita terkena percikan apinya"

sy sdg tengok 'al-hidayah' kat tv3. bukak2 je tv3 dia cite pasal kwn. mcm ayat kat atas tu la. dgn siapa kita berkwn akan sedikit sebanyak mempengaruhi kita.

huhu lame betul x dgr tazkirah. dulu mase skolah hampir hari2 dgr. msti ade yg pk sy skolah agama kn? x la . sy skolah sains je. tapi skolah tu mmg 'ala2' skolah agama. slalu de usrah. de tazkirah.

yg paling sy ingt, sy lmbt turun smbhyg subuh. mase tuh dh siap 'bancian' dh. bancian ni nk kire sape yg smbhyg x turun agi. so dormates kne jujur la bgtau sape yg x turun agi. ade gak dh turun tapi x berjemaah awl so mase tuh dh kire lmbt gak. bile lmbt, kalo x bernasib baik kne denda 'tawaf' aspuri. dh la kite pki telekung time tuh. aspuri ni lak sblh dewan makan. gile kne sorak ngn budak2 laki yg tgh breakfast "hajah! hajah!". tapi tuh smua pengalaman.

enuf cite lame tuh. sbnrnye sy nk cite kt korg pasal kwn. sy ramai kwn. yela mane sy g mesti ade yg lekat leh jadi kwn sy. penah teringat ayat dd ke sape "lina ni kt mane2 pun kwn dia". tapi yg paling rapat puteri 7 atau 7 serangkai. ni leh kate 'tido sebantal, makan sepinggan'. kalo nk bace cite kiteorg ni g blog si dd dudu. dia dh byk post pasal kiteorg.

tapi yg lain pun kwn2 sy. mane tau ade yg kecik ati lak sy wat statement gni. kalo yg sebut name sorg2 mau penuh blog sy. kwn2 kt blog ni pun kwn sy tau. nice knowing u all. muahhhhhhhhhhh!

ni update tambahan

to kwn2 master n research

ros, pda,wawa, lini, amy dan ramai agi. ala.. senang cite, kwn2 kamu smua, kwn2 sy gak.

shai -->u masuk kategori kwn2 dd, kwn2 sy gak.

ade agi rani--> ni kwn beading.

ops! terlebih sudah. mmg sy x mampu nk wat list.

*****update kali ke-2****

ni kategori khas yg xde sebut kt atas.

lisa si pestisid n kwn2. dia slalu teman sy mase awl2 master. cian dia.. terlupe lak kamu. kn sy kate kwn dd, kwn sy gak.

14 ulasan:

dd dudu berkata...

uh xkire! ko kene list down kan sume name kawan2 koo hahahha wat page linapinkytouch from A to Z kuikui

lina, aku tgh nak update blog ni, jap ey ;)

wv --> dejoh
kelakanye

lina berkata...

ala... ramai benor..

xkire. x mau list

ciarexoxo (^_^)v berkata...

muaah muaahh kt lina :*

rosealley berkata...

linaa, list nama aku jugaak;p

aku suke kawan ngan ko jugak, ko baik:D

lina berkata...

ciarexoxo --> hik hik :)

ros --> ske gak kwn ngn kamu.

Tanpa Nama berkata...

name aku mane?? huhuhuu..

-LiNiEs-

lina berkata...

dh taruk dah. sile bace smula.

dd dudu berkata...

lawak ar lina..

sian lina kene jage hati sume org lak hihihihihi

alaa name aku tujuh serangkai jek keee ;p xde name sebenar?

ha ha ha

pu~

lina berkata...

7 serangkai jela. ko kne pegang ayat ni "kita x mampu nak puaskan ati semua org"

aku slalu dgr org ckp dlm english ayat ni tapi lupe lak skrg ni.

pestisid berkata...

mulai hari ni boikot ko sbb name saye takde.ooooo mase ko sorg2 kat upm wat master ko kawan ngan saye.ko tido bilik saye...ooooo skang dh ramai kwn2 ko wat master same2 ngn ko, saye dh abis blaja ko TAK taruk NAMA SAYA lam nih. menci menci menciiiii..

lina berkata...

alamak adik pestisid yg slalu teman sy mase sy awal master.

k sy tmbh update skrg khas utk si pestisid

Tanpa Nama berkata...

Wah, terharunye name i tersenarai! Ewah! Walaupun saye hanye manusia kecik, time kasih time kasih *sila lempang saya, mcm tak percaya hihihi*

Awak pun kawan kitelah hihihihi kite 2 coolkan! (ape merepek memalam buta ni)

eee bestnye, I kasi lagi present kang! (LOLZ CONFIRM DAI BUNUH I NANTI AHAHAHAH)

to dai, sori i malas nak taip kat blog u, i skrang kwn ngan lina je kuikuikui sampai ati mu tak edit gambar ku huhuhuhuhu (clearly blum recover from jeles ngan present dai kasi VP)

pestisid berkata...

tp sy bkan kwn dd :P :P :P
mesti japgi dd isytihar perang.puk!

dd dudu berkata...

huhu sampai hati..

(jawab dengan emo giler sbb mmg tgh emo)

pu~