Isnin, 24 November 2008

my new baby

dh lame gile mengidam nk ade mp3 player sendiri. ade la dlm 3-4 tahun. gile lame kan? tapi kali ni baru tercapai. kali ni bukan mp3 but sy angkut mp4.

sy ni sbnrnye ade perangai sedikit buruk. sy agak mementingkan cap kalo nk bli sesuatu brg. kalo ade yg immitation nye, sy sanggup x bli. biar beli yg xde brand. sbb kalo bende tuh rosak, kite xde rase bersalah sgt kn? tapi rasenye de 1 bende yg sy beli yg cap x penah dgr tapi still ok. tv sy yg masih elok selepas 2 taun digunakan. penah dengar cap 'tobishi' x? buatan malaysia. tapi ni kategori bukan tiru cap yg glame2 kn? mungkin perangai ni sy ikut perangai mak sy yg hanya beli barangan elektrik berjenama panasonic je. dia penah ckp dia x caye brand2 lain. klaka la mak. kalo bw balik tv 'tobishi' ni pe agaknye pandangan mak kn?

ops! berbalik kepada my new baby. here i present to u ---> rosa (in spanish pink=rosa)




arituh browse kt internet tgk harga mmg can't go la. so just verangan je. but mase survey tadi dpt better price. the price will be secret ok. nanti ade org kate sy habiskan duit sia-sia. tapi truly from my heart this is the one that i dreamt and i've worked for it.

dlm kotak agi si rosa ni


brg2 percume


ade gak bli sumting utk Big B. tapi biarlah rahsia utk seketika. nanti bile bende tuh dh smpai kt tgn dia baru sy post ape yg sy belikan utk dia.

3 ulasan:

dd dudu berkata...

lina yg macam anyam2 tuh button die ke?

ciarexoxo (^_^)v berkata...

alaaaa lulu...nape nk rasia price??nk jgk...nak bli same cam ko..uhuk

lina berkata...

dd dudu--> a'ah buttonnye. mcm ala2 enset nokia yg anyam2 tuh kn?

cucu--> xleh bgtau kt cni. private n confidential applied. hehe ;p